A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832958.5035.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor. Cele mai inspirate si hazlii urari, felicitari si citate pentru iubita, sotie, mama, fiica si prietene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2015, ora 11:53

Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor. Cele mai inspirate si hazlii urari, felicitari si citate pentru iubita, sotie, mama, fiica si prietene

Articol de Cristian Amariei
Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor. Ziua Femeii a fost stabilita pe 8 martie in 1913. De atunci, barbatii se folosesc de prilej pentru a le arata persoanelor de sex opus speciale din viata lor cat de importante sunt pentru ei. in Romania traiesc aproximativ 10,2 milioane de femei, reprezentand 51,1% din populatie. in 2015, Gandul iti propune cateva exemple de mesaje, SMS-uri si felicitari pe care le poti trimite de 8 martie iubitelor, sotiilor, fiicelor, mamelor si prietenelor. Plus cateva mesaje si bancuri hazlii.

In aceasta zi se obisnuieste ca barbatii sa daruiasca flori si mici cadouri femeilor din viata lor - sotiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor si colegelor. Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 Martie, a fost mai intai un simbol al luptei pentru drepturile femeilor care munceau, apoi o sarbatoare a mamelor in tarile din fostul bloc sovietic, iar in prezent este un prilej de bucurie si rasfat pentru toate femeile din lume.

Potrivit Institutului National de Statistica (INS), in acest an, Ziua Internationala a Femeii, sarbatoare celebrata pentru prima oara de Natiunile Unite pe 8 martie 1975, este dedicata evocarii progreselor realizate in implementarea drepturilor femeii, la 20 de ani de la Declaratia si Programul de actiune de la Beijing, documentul istoric din 1995 asumat de 189 de state ale lumii. Programul de actiune de la Beijing vizeaza 12 domenii sensibile, avand ca perspectiva unica o lume in care fiecare femeie si fiecare fata sa-si poata alege in mod liber destinul, beneficiind de educatia si veniturile necesare intr-o societate libera de violenta si discriminare.

Deviza aleasa de ONU pentru celebrarea din acest an este „Mai multa putere femeii, mai multa putere omenirii: Imagineaza-ti!”.

Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Texte pentru iubita

„In aceasta zi speciala, vreau sa aduc primavara in sufletul tau, impreuna cu toata iubirea mea! La multi ani!”

„Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani de 8 Martie!”

„Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze. in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim! La multi ani, iubita mea cu ocazia zilei de 8 Martie!”

„De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit in al iernii asfintit. La multi ani, iubita mea!”

„Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea! La multi ani de 8 Martie!”

„Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc! La multi ani!”

„Iubita mea este cea mai buna si frumoasa din lume. Te iubesc, primavara mea!”

Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor. SMS-uri pentru sotie

„Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie”

„Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! De 8 Martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!”

„Odata cu venirea primaverii, ai venit tu, a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine, ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara pentru ca acolo esti tu. Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc!”

„Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii. Te iubesc”!

„Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Mesaje de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Urari pentru mame

„O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie! La multi ani, mamico!”

„iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„La multi ani! Pentru cea mai buna mama din lume, pentru persoana care are intotdeauna rezervat un zambet pentru mine!”

„Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma sim mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!”

“Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani”

„Iti urez ca implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca intotdeauna. Fie ca primavara sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor. iti doresc un 8 martie cat mai frumos. La multi ani!”

„Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare camp de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. La multi ani, draga mea mama!”

„Pentru ziua ta, mamico, iti trimit un ghiocel. Cat de mic il vezi, cuprinde toata primavara-n el. La multi ani de 8 martie!”

“Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Mi-ai dat nastere, m-ai crescut si m-ai invatat sa iubesc. La multi ani, mama!”

„Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea!”

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii