A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661935.9887.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Merkel, critici pentru Romania si tarile din Europa de Est: „Vor solidaritate in fata Rusiei, dar..”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-10-2015, ora 11:01

Merkel, critici pentru Romania si tarile din Europa de Est: „Vor solidaritate in fata Rusiei, dar..”

Articol de Madalina Irimia
Criticile pentru Romania nu intarzie sa apara dupa ce s-a opus cotelor de imigranti. Angela Merkel ar fi suparata pe tarile din estul si centrul Europei, care se opun vehement cotelor obligatorii de refugiati, cancelarul german fiind iritata de faptul ca acesti membri ai UE pledeaza pentru "solidaritate" in fata amenintarii reprezentate de Rusia si de presedintele Vladimir Putin, insa resping sa ia asupra lor din povara crizei refugiatilor, potrivit The Guardian, citat de hotnews.ro.

Publicatia engleza relateaza, citand factori de decizie de la Berlin, Germania ar urma sa faca presiuni pentru ca Uniunea Europeana sa isi dezvolte politici comune mai ambitioase si extinse cu privire la criza refugiatilor, care ar presupune cote permanente obligatorii pentru distributia a sute de mii de persoane ce ar urma sa fie aduse direct din Orientul Mijlociu pentru a controla numarul lor si pentru a evita o calatorie periculoasa.

De asemenea, pe agenda Berlinului se afla propunerea ca statele europene sa transfere catre Bruxelles o parte a autoritatii asupra controlului granitelor si posibilititatea impunerii unei taxe speciala, cu aplicare larga, pentru finantarea acestor politici. Planurile, pregatite de Berlin si Bruxelles, vor intampina, cu siguranta, rezistenta si vor declansa ciocniri majore in cadrul UE. Berlinul sprijina planurile Comisiei Europene de a face din schema propusa una "permanenta si obligatorie". Insa in jur de 15 din 28 de state membre ale UE se opun, mai scrie hotnews.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii