A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662260.5689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Merkel: „Modificarea datoriei Greciei ar putea fi discutata dupa evaluarea planului de asistenta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2015, ora 14:27

Merkel: „Modificarea datoriei Greciei ar putea fi discutata dupa evaluarea planului de asistenta”

Articol de Madalina Irimia
Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare a noului pachet de asistenta se va incheia cu succes, transmite Reuters.

'Greciei i s-a acordat deja o reducere. Am avut o reducere voluntara din partea creditorilor privati si apoi am extins maturitatile o data si am redus ratele dobânzilor', a explicat ea pentru postul public german ARD.

'Putem vorbi acum despre astfel de posibilitati din nou ... odata ce prima evaluare cu succes a programului ce va fi negociat va fi incheiata, atunci exact aceasta chestiune va fi discutata - nu acum, ci atunci', a mai declarat cancelarul german.

Bundestagul, Camera inferioara a parlamentului german, a aprobat vineri cu o majoritate covârsitoare inceperea negocierilor pentru acordarea unui al treilea program de asistenta financiara pentru Grecia, de 86 miliarde de euro.

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au decis vineri sa acorde Greciei o finantare de urgenta in valoare de 7 miliarde de euro, sub forma unui imprumut care va permite Atenei sa-si indeplineasca o parte din angajamentele asumate in asteptarea unui eventual plan de ajutor, a anuntat vicepresedintele Comisiei Europene pentru euro si dialog social, Valdis Dombrovskis.

Acest imprumut, cu o durata de trei luni, este destinat sa acopere necesitatile de finantare ale Greciei in timpul negocierilor pentru cel de-al treilea program de asistenta internationala, negocieri care ar urma sa dureze mai multe saptamâni.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii