A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819085.973.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Merita sa iubesti doi barbati in acelasi timp? Argumente pro si contra
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2013, ora 11:09

Merita sa iubesti doi barbati in acelasi timp? Argumente pro si contra

Articol de Madalina Irimia

Intalniri secrete, discutii fierbinti la telefon, cand sotul nu-i acasa, fluturi in stomac si o mare povara pe suflet... Un amant iti schimba complet viata - in bine sau in rau. Iata cinci argumente in favoarea iubirii “vinovate” si cinci impotriva

PRO

1. Te face mai frumoasa

Saruturile, atingerile lui, vocea lui - cand te gandesti la iubitul tau, ochii iti stralucesc, fata devine mai luminoasa si parca si parul capata mai mult luciu. Dragostea e cel mai eficient antidot la imbatranire. In plus, te determina sa nu mai porti chiloti decolorati, sa nu mai amani epilatul, sa nu mai iesi din casa cu lacul de unghii decojit si sa nu-ti mai distrugi silueta petrecandu-ti seara cu o punga de cipsuri si un pahar de vin rosu in fata televizorului.

2. Iti da energie

Ai momente cand te simti din nou ca o adolescenta.

Te trezesti dimineata plina de energie, iar in autobuz iti vine sa canti. Nimic nu te mai doboara - nici muntele de rufe murdare, nici crizele copilului la pubertate, nici masina de spalat care s-a stricat, toanele sefului sau socrii care s-au hotarat sa petreaca o saptamana la voi. Bucuria, pasiunea, buna dispozitie si mustrarile de constiinta iti ridica adrenalina la nivelul unui alergator de maraton. Iubirea secreta iti da aripi si puterea a doua inimi.

3. Ii face bine casniciei tale

Nu va mai certati fiindca nu lasa capacul la WC, duminica ii servesti micul dejun la pat si parca nici sexul cu el nu ti se mai pare insuportabil. Zambesti in loc sa te infurii daca iti aduce de ziua ta un fier de calcat si gasesti resurse sa admiri trenuletul electric pentru care a cheltuit jumatate de salariu. De ce? Pentru ca esti fericita si te simti sexy, dar si pentru ca te simti foaaarte vinovata. Ca sa te revansezi cumva pentru faptul ca il inseli, devii mult mai draguta si mai toleranta. Iar daca, dupa trei luni, aventura ta secreta isi pierde farmecul, descoperi ca, de fapt, casnicia ta nu e asa de rea cum ti se parea inainte.

Integral pe unica.ro

Foto: femalefirst.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii