A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661991.8879.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mercedes „captusit” cu 8.000 tigarete de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2013, ora 15:32

Mercedes „captusit” cu 8.000 tigarete de contrabanda

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera galateni au descoperit ascunse si nedeclarate 8.000 de tigarete in aripile fata si spate ale unui autoturism Mercedes.

In ziua de 3 februarie, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, C. V. in varsta de 23 ani, cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la faptul ca persoana transporta produse accizabile peste plafonul vamal admis s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit, echipa comuna formata din inspectori vamali si politisti de frontiera descoperind ascunse si nedeclarate in locasuri special amenajate in aripile fata si spate ale autoturismului, 8.000 de tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza R. Moldova.

Autoritatea vamala a luat masura retinerii in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare de 1.756 de lei si a autoturismului in valoare de 8.602 de lei si a sanctionat contraventional persoana cu suma de 5.000 lei”, informeaza IJPF.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii