Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Meniu de post. La ce renunta marii bucatari pentru purificare spirituala
Articol de Madalina IrimiaFara carne, fara oua, fara lactate. Asa suna meniul de post obisnuit la ortodocsi. Pentru cei care se invart toata ziua printre preparate culinare nu e usor sa il respecte, dar chiar si marii bucatari tin cont de obiceiuri.
Multi dintre marii bucatari ai lumii au origini latine si implicit catolice. De aceea, respecta in mare parte traditia si renunta la unele bucate si obiceiuri in timpul postului Pastelui, cel mai mare din an, care se intinde pe 40 de zile. Pentru ortodocsi va incepe pe 18 martie, insa catolicii sunt in plin post pentru ca sarbatoresc Pastele mai devreme, pe 31 martie.
Cativa dintre marii bucatari le-au marturisit celor de la The Daily Meal ce restrictii isi impun pentru aceasta perioada.
Integral pe foodstory.ro
Foto: culinaryschools.org
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email