A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664675.8021.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meniu de post. La ce renunta marii bucatari pentru purificare spirituala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2013, ora 14:35

Meniu de post. La ce renunta marii bucatari pentru purificare spirituala

Articol de Madalina Irimia

Fara carne, fara oua, fara lactate. Asa suna meniul de post obisnuit la ortodocsi. Pentru cei care se invart toata ziua printre preparate culinare nu e usor sa il respecte, dar chiar si marii bucatari tin cont de obiceiuri.

Multi dintre marii bucatari ai lumii au origini latine si implicit catolice. De aceea, respecta in mare parte traditia si renunta la unele bucate si obiceiuri in timpul postului Pastelui, cel mai mare din an, care se intinde pe 40 de zile. Pentru ortodocsi va incepe pe 18 martie, insa catolicii sunt in plin post pentru ca sarbatoresc Pastele mai devreme, pe 31 martie.

Cativa dintre marii bucatari le-au marturisit celor de la The Daily Meal ce restrictii isi impun pentru aceasta perioada.

Integral pe foodstory.ro

Foto: culinaryschools.org

     
Tag-uri: mancare, legume, post
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii