A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675232.4969.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Membrii familiei vin la spital pentru a-si lua adio de la fiica lui Whitney Houston
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2015, ora 10:56

Membrii familiei vin la spital pentru a-si lua adio de la fiica lui Whitney Houston

Articol de Cristian Amariei
Membrii familiei fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, vin la spital sa isi adio de la tanara, potrivit revistei People. Tanara a fost gasita saptamana trecuta inconstienta in cada, a fost transportata la spital si plasata in coma artificiala, reaminteste 7sur7.be.

Potrivit People, un medic ar fi anuntat familia ca nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei. 'Toti vin la capataiul ei sa isi ia adio', a spus un apropiat al familiei. 'Bobby Brown plange fara incetare de miercuri. Suntem in doliu', a adaugat sursa. Conform TMZ, Bobby Brown, tatal fetei de 21 de ani, spera intr-o minune si refuza debransarea de la aparate, preferand sa ia o decizie dupa weekend.

In prezent pare sa se confirme teza sinuciderii si a unei profunde depresii a tinerei Bobbi Kristina in apropierea comemorarii mortii mamei sale, Whitney Houston. La domiciliul ei s-au gasit si droguri, iar apropiati ai fetei il acuza pe Nick Gordon, care pretinde ca este sotul tinerei.

Primele elemente ale anchetei arata ca Gordon se afla cu un prieten, Maxwell Lomas, cand a gasit corpul inert al lui Bobbi Kristina in cada. Prietenul este insa bine cunoscut de politie, el avand necazuri in trecut cu justitia pentru posesie de arma si incidente legate de alcool si droguri, scrie presa mondena.

Contrar zvonurilor, se pare ca Bobbi si Nick Gordon nu erau casatoriti si ca relatia lor trecea printr-un moment tensionat. Probabil ca acest amestec exploziv ar fi facut-o pe Bobbi Kristina sa comita un gest ireparabil. Nick Gordon este considerat persona non grata la spital, incheie 7sur7.be.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii