A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663963.8289.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Megan Fox si regizorul Michael Bay au ingropat securea razboiului: actrita va juca in Teenage Mutant Ninja Turtles
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-02-2013, ora 09:31

Megan Fox si regizorul Michael Bay au ingropat securea razboiului: actrita va juca in Teenage Mutant Ninja Turtles

Articol de Madalina Irimia

Megan Fox a facut pace cu regizorul Michael Bay, dupa ce in urma cu doi ani actrita a fost data afara din seria Transformers pentru ca l-a facut "nazist" pe Bay. Megan Fox va juca rolul principal feminin in filmul Teenage Mutant Ninja Turtles, pe care il va produce Michael Bay.

Megan Fox o va juca pe April O'Neal, prietena umana a Testoaselor Ninja. Vestea a fost anuntata public chiar de regizor pe site-ul sau: "O readucem pe Megan Fox inapoi in familie" a fost mesajul sau.

Hollywood Reporter informeaza ca Bay si Fox s-ar fi impacat dupa o serie de intalniri, la care a participat si regizorul Jonathan Liebesman, cel care se va ocupa de Teenage Mutant Ninja Turtles. Actrita ar fi fost cucerita de poveste si a accepta imediat rolul.

Proiectul inca este in dezvoltare si se cauta actori pentru a intregi distributia. Castingul a inceput, insa se pare ca vor fi nume necunoscute in rolurile celebrilor Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael. Filmul va fi realizat in mare parte cu tehnica CGi iar testoasele ninja vor fi create cu tehnica motion-capture.

Integral pe procinema.ro

Foto: moviecultists.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii