ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2016, ora 09:12

Medvedev: „Printre refugiatii din Europa sunt mii de criminali. Incepe numaratoarea inversa”

Articol de Cristian Amariei
Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a calificat drept "pur si simplu stupida" politica europeana de primire a migrantilor promovata de cancelarul Angela Merkel, intr-un interviu acordat cotidianului economic german Handelsblatt ce apare vineri.

"Este pur si simplu stupid sa deschizi larg portile europene si sa-i inviti pe toti cei care aspira sa vina la voi", a declarat premierul rus, noteaza AFP.

"Politica europeana in domeniul migratiei este un esec total, iar acest lucru este absolut groaznic. Oare nu se putea ghici ce o sa se intample, in urma cu cativa ani? Aveti analisti prosti?", s-a intrebat Medvedev.

"Aveti acum sirieni si oameni din tari vecine cu Siria", a mai spus el. "Cine sunt acesti oameni? Exista desigur printre ei oameni saraci izgoniti de razboi. Ce vor? Sa supravietuiasca dar de asemenea ajutoarele financiare ale UE", a notat Medvedev.

Potrivit lui Medvedev, "printre acesti oameni exista de asemenea multi - poate sute sau chiar mii - criminali veniti in Europa cu o misiune si incepe numaratoarea inversa. Acum, ei asteapta sa fie chemati si apoi vor actiona ca niste roboti" impotriva Europei.

Medvedev nu o ataca direct pe Angela Merkel, ci Germania, care a primit numai ea singura in 2015 mai mult de un milion de solicitanti de azil, situatie ce provoaca critici crescande la adresa cancelarului in tara sa.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii