A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830426.8096.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Medicii recomanda ca trecerea de la alimentatia de post la cea obisnuita sa se faca treptat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2015, ora 11:06

Medicii recomanda ca trecerea de la alimentatia de post la cea obisnuita sa se faca treptat

Articol de Cristian Amariei
Trecerea de la alimentatia de post la cea obisnuita trebuie sa se faca treptat, iar consumul de alimente traditionale pe baza de miel trebuie sa fie moderat, mai ales pentru persoanele care au tinut post, recomanda medicii.

"Avand in vedere preocuparea Ministerului Sanatatii pentru mentinerea unei bune stari de sanatate a populatiei, in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale, specialistii in sanatate publica fac o serie de recomandari privind consumul de alimente si conduita zilnica. (...) Reluarea unei alimentatii bogate in grasimi, produse din carne tocata sau prajeli poate cauza de cele mai multe ori probleme digestive. Aceasta alimentatie trebuie evitata, pe cat posibil, si de persoanele care sufera de afectiuni digestive, respectiv gastrita sau ulcer, afectiuni hepatice sau pancreatice", se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Recomandarile medicilor se indreapta, in special, catre persoanele cu diferite afectiuni. Astfel, bolnavii care sufera de diabet nu trebuie sa intrerupa tratamentul indicat, iar printre alimentele pe care ar trebui sa le ocoleasca cei care au probleme cu inima se numara cele bogate in grasimi si sare.

"Preparatele din carne de miel, precum si carnea de miel, sa fie achizitionate de la comercianti autorizati care pot certifica controlul sanitar-veterinar al produselor, iar alimentatia sa fie diversificata si sa cuprinda, in principal, cereale, legume, fructe si produse lactate", mai sfatuiesc medicii.

In ceea ce priveste consumul excesiv de alcool, acesta trebuie evitat.

De asemenea, medicii indeamna la implicarea in activitati fizice pentru mentinerea unei stari de sanatate corespunzatoare.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:37

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii