A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672851.9457.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Medicii din Grecia, SOCATI! O fetita ROMANCA a nascut la varsta de 11 ANI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2014, ora 09:30

Medicii din Grecia, SOCATI! O fetita ROMANCA a nascut la varsta de 11 ANI

Articol de Cristian Amariei
O fata de origine romana in varsta de 11 ani a nascut in Grecia, la Spitalul General Universitar Heraklion de pe insula Creta, doctorii afirmand ca este pentru prima data cand acorda asistenta la nastere unei tinere cu varsta sub 14 ani.

Inedit este faptul ca fata nu stia ca este insarcinata. Ea a mers la spital impreuna cu mama ei, pentru un control de rutina. Medicii au fost socati cand au descoperit ca tanara era insarcinata in luna a saptea, potrivit Greek Reporter.

Medicii au fost nevoiti sa efectueze o operatie cezariana, iar tanara a devenit mama duminica, la varsta de 11 ani. Starea de sanatate a tinerei mame si a fetitei ei este buna. Dr. Constantinos Relakis, care a efectuat interventia chirurgicala, a declarat ca este pentru prima data cand a asistat la nastere o femeie atat de tanara. El a precizat pentru Radio Creta ca, in cei 30 de ani de cariera medicala, cea mai tanara pacienta pe care a ajutat-o sa nasca a avut 14 ani, iar astfel de cazuri nu sunt obisnuite in Grecia.

Dr. Relakis a mai afirmat ca operatia cezariana este necesara pentru gravidele cu varsta sub 15 ani, deoarece corpul lor nu este pregatit pentru nasterea pe cale naturala. Politia si serviciile sociale din Grecia au fost informate in legatura cu acest caz. Tanara mama este inca in stare de soc si nu poate vorbi cu nimeni, dar beneficiaza de consiliere.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii