A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664189.9826.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Medic roman acuzat de escrocherie in Las Vegas. "Mi-a spus ca ma iubeste si i-am semnat 6 cecuri"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2012, ora 11:09

Medic roman acuzat de escrocherie in Las Vegas. "Mi-a spus ca ma iubeste si i-am semnat 6 cecuri"

Articol de Madalina Irimia

A fost o poveste de dragoste din vremurile noastre, spune el, iar ea pretinde ca a fost o escrocherie. Asa se poate rezuma aventura de cateva luni a unui medic roman stabilit in Las Vegas cu fosta sotie a unui proprietar de cazinouri.

Ovidiu Balteanu, 42 de ani, este medic si vrea sa-si obtina acreditarea in Statele Unite, iar Phyllis Wynn, 60 de ani, este o femeie foarte bogata si divortata, care se afla in cautarea iubirii.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, cei doi s-au cunoscut pe internet, iar povestea de dragoste s-a incheiat dupa cateva luni cu acuzatii grave impotriva medicului roman, care a fost arestat la inceputul lunii decembrie.

El a fost acuzat de fosta iubita de escrocherie, ca a obtinut bani de la ea sub pretexte false. Ovidiu Balteanu a fost arestat la 10 de zile dupa ce Phyllis Wynn i-a semnat ultimul din cele sase cecuri totalizand aproximativ 57.000 de dolari. Ovidiu i-a spus femeii ca avea nevoie de bani pentru cursurile de acreditare.

Dar saptamana aceasta, un tribunal din Las Vegas a retras toate acuzatiile formulate impotriva lui Balteanu. Dupa o audiere de patru ore, femeia a marturisit ca i-a imprumutat banii iubitului. Instanta a transmis ca nu poate determina daca Wynn a fost fraudata, bazandu-se pe dovezile prezentate, care includeau si faptul ca cei doi nu cazusera de acord asupra momentului in care Balteanu urma sa ii restituie banii.

Mai mult, judecatorul a aflat ca Phyllis Wynn s-a oferit sa-i dea bani lui Ovidiu Balteanu cu care acesta sa-si cumpere haine frumoase, intrucat intentiona sa-l prezinte prietenilor ei bogati.

Relatia dintre cei doi a durat 8 luni, timp in care cei doi au locuit intr-un hotel de lux, pe cheltuiala femeii. Se pare ca Ovidiu a pus capat relatiei, iar femeia nu a fost prea fericita si l-a reclamat la politie din dorinta de razbunare.

Intre timp, medicul roman a inceput o relatie cu o alta femeie care i-a dat deja 30.000 de dolari pentru cursurile de acreditare.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: lasvegas.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii