A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675120.7819.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Medalie de argint pentru Romania la Campionatele Mondiale de Gimnastica Aerobica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
19-06-2016, ora 11:36

Medalie de argint pentru Romania la Campionatele Mondiale de Gimnastica Aerobica

Articol de Cristian Amariei
Echipa nationala a Romaniei a castigat, sambata, medalia de argint la Campionatele Mondiale de Gimnastica Aerobica, gazduite in premiera de Coreea de Sud, noteaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Gimnastica.

La intrecerile din Namdong Gymnasium, contributia pentru acest rezultat a apartinut echipei formate din Corina Constantin (individual feminin), Lavinia Panaete, Dacian Barna (perechi), Lucian Savulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna (trio), Bianca Gorgovan, Gabriel Bocser, Lavinia Panaete, Lucian Savulescu, Andreea Bogati (grup) si Anca Surdu, Madalina Cioveie, Andreea Bogati, Alexandra Oprea, Andreea Darie, Laura Cristache, Denisa Ganea, Bianca Becze (Aerobic Dance).

Este pentru a 8-a oara consecutiv in istoria Campionatelor Mondiale cand echipa Romaniei se afla pe podium. Formatia Chinei a cucerit medalia de aur, in timp ce Coreea de Sud si-a adjudecat bronzul, potrivit mediafax.

La finalul primei faze a Campionatelor, Romania a fost medaliata cu argint, in acest clasament reusind sa puncteze doar 11 din cele aproape 40 de tari participante:

1. China 14 p, 2. Romania 18 p, 3. Coreea de Sud 21 p, 4. Ungaria 24 p, 5. Rusia 26 p, 6. Franta 28 p, 7. Spania 29 p, 8. Argentina 6 p, 9. Brazilia 75 p, 10. Ucraina 107 p, 11. Mexic 107 p.

Concursul baietilor a fost dominat de Daniel Bali (Ungaria), bronzul de la editia trecuta, care a obtinut cel mai mare scor la individual masculin (22.450), lasand sa se intrevada ca nu prea ar avea cine sa-l depaseasca in finala de duminica. Reprezentantii nostri, Mircea Zamfir si Daniel Bocser au incheiat pe locurile 9, respectiv 12.

In ceea ce priveste perechile, in finala de duminica vom asista la o disputa intre cuplurile din Spania, Japonia, Ungaria, Italia si Romania, in ordinea calificarilor. Lavinia Panaete si Dacian Barna s-au clasat pe 5 sambata. Bianca Gorgovan si Lucian Savulescu au incheiat pe 10.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii