A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176716.5763.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

McDonald's deschide primul restaurant vegetarian din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-09-2012, ora 12:40

McDonald's deschide primul restaurant vegetarian din lume

Articol de Madalina Irimia

Gigantul american McDonald's, faimos pentru burgerii de vita Big Mac, a anuntat marti ca va deschide primul restaurant vegetarian din lume in India, anul viitor.

Al doilea lant de restaurante ca marime din lume, dupa Subway, McDonald's isi modeleaza meniurile pe gusturile locale si asta inseamna ca nu va vinde carne de vita in India pentru a nu ofensa hindusii, si nici carne de porc, pentru a indeplini cerintele musulmanilor, scrie France24, citat de ziare.com.

Primul restaurant 100% vegetarian McDonald's se va deschide in apropiere de Templul de Aur din orasul sfant Amritsar, din nordul Indiei, unde autoritatile interzic consumul de carne la templu.

Meniul actual al restaurantelor McDonald's in India este 50% vegetarian. Burgerul McAloo Tikki, care foloseste o chiftea de cartofi picanta, este cel mai bine vandut produs, iar dintre produsele pe baza de carne de pui, cel mai cautat este Maharaja Mac.

Foto: timeslive.co.za

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii