A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675409.6426.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

McDonald’s a vandut operatiunile din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2016, ora 10:23

McDonald’s a vandut operatiunile din Romania

Articol de Madalina Irimia
McDonald’s Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de restaurante, cu afaceri de circa 100 mil. euro si cu aproape 70 de unitati de tip fast-food, si-a schim­bat actionarul in acest weekend. Astfel, gigantul american McDonald’s a vandut operatiunile locale catre un fran­ci­zat din Malta, potrivit datelor ZF.

Ziarul Financiar a mai scris si in vara ca grupul maltez Premier Capital va cum­para operatiunile locale. Pana la publicarea acestei stiri oficialii McDonald’s nu au raspuns solicitarii ZF.

ZF a scris inca de acum un an si jumatate ca grupul american isi cauta un partener care sa preia franciza operatiunilor locale, in contextul in care Romania este o piata prea mica pentru o prezenta directa. Americanii au local 67 de restaurante cu afaceri de aproape 100 mil. euro, fiind de departe cel mai mare jucator local de pe piata de restaurante. McDonald’s detine de astfel 10% din toata piata locala de restaurante.

Continuarea pe zf.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii