A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663983.7424.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mazare: Mi-am dat demisia din toate functiile detinute in PSD. Pana in vara nu voi mai fi primar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
20-03-2015, ora 09:15

Mazare: Mi-am dat demisia din toate functiile detinute in PSD. Pana in vara nu voi mai fi primar

Articol de Madalina Irimia
Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, joi seara, ca si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in Partidul Social Democrat, potrivit Ziare.com.

"Nu mai imi spuneti presedinte PSD Constanta, ca mi-am dat demisia din toate functiile din partid. Nu si din calitatea de membru de partid, ca pierdeam primaria. Pana in vara renunt si la functia de primar", a declarat Radu Mazare, la un post de televiziune.

Edilul Constantei a precizat ca nu a vorbit cu nimeni, din conducerea PSD, si ca nimeni nu i-a cerut sa isi dea demisia, decizia apartinandu-i in totalitate.

"Nu. Nu am avut nicio discutie cu nimeni. Astazi, dupa plimbarea cu caiacul, pe care am facut-o linistit pe mare, mi-am dat seama ca trebuie sa scriu aceasta demisie. Am scris-o. Nu mi se pare in regula ca un partid sa te considere vinovat, cand un procuror incepe o urmarire penala impotriva ta. Nu mi se pare ca este echitabil si ca are legatura cu prezumtia de nevinovatie. Pe teoria noua de curatare in partid, daca mi se intampla ce mi s-a intamplat acum doua zile, trebuia sa plec. M-a mahnit si ma mahneste aceasta obedienta fata de procurori pe care o au cei de la conducerea partidului. In curand, voi renunta si la functia din PSD si sa faca ce vor cu partidul lor", a adaugat Radu Mazare.

Pe de alta parte, edilul Constantei a afirmat, de mai multe ori in timpul interventiei sale, ca vrea sa renunte de tot la viata publica, pentru ca nu mai rezista.

"Eu nu dorm linistit. Dorm cu geanta la cap ca te cheama procurorul si te trezesti in fata unei povesti de te doare capul. (...) Nu traiesc o viata deloc placuta. Asta m-a determinat si mi-am dat seama ca nu am pentru ce sa traiesc asa cu geanta la usa. (...) Fiecare om mai are dreptul si la viata lui. E adevarat ca poate dintr-un anumit unghi poate fi privit ca un gest de lehamite. As vrea sa pot sa mai rad si eu. Eu nu mai rad in ultima vreme. Pentru ce?", a adaugat edilul.

In ceea ce priveste dosarul sau, Radu Mazare a explicat ca prejudiciul de 26 de milioane de euro a fost calculat, de specialistul DNA, care a spus ca tarifele de salubrizare, din Constanta sunt mult prea mari, dar ca acest lucru nu ar fi real. Edilul din Constanta a facut si o comparatie cu alte cateva orase, din Romania, dorind sa arate ca specialistul DNA s-a inselat.

Pe de alta parte, primarul din Constanta s-a declarat dezamagit de clasa politica, din aceste zile, si de modul in care se face politica in Romania.

Foto: realitatea.net
     
Tag-uri: radu mazare, demisie, psd
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii