A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662064.4274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maxime de 28 de grade si ploi in mai multe zone ale tarii. Prognoza meteo pentru weekend
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-09-2013, ora 10:00

Maxime de 28 de grade si ploi in mai multe zone ale tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Articol de Madalina Irimia

Astazi, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la partial noros in est si sud-est, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe in zona Carpatilor de Curbura si in Dobrogea.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de pana la 45...50 km/h in Moldova, in delta si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18...19 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 26...27 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai coborate, spre 1...3 grade, in depresiuni unde poate apãrea ceata.

SAMBATA - Vremea se va mentine predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa caracterizeze o vreme racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil in regiunile estice, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe si mai mult senin in restul tarii.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de la 19...20 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei pana la 27...28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni unde izolat poate aparea ceata.

DUMINICA - Vremea va fi in continuare predominant frumoasa, cu cer variabil la senin, vant slab si moderat si maxime termice intre 20 si 28 de grade, valori normale in prima decada a lunii septembrie. Va fi inca racoare dimineata si noaptea in majoritatea zonelor, astfel ca temperaturile minime se vor incadra intre 6 si 16 grade, mai coborate in depresiuni, spre 1...2 grade.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: vant, meteo, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii