A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664549.1298.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mauritania, locul unde fetele sunt fortate sa se ingrase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-01-2014, ora 16:00

Mauritania, locul unde fetele sunt fortate sa se ingrase

Articol de Madalina Irimia

In timp ce majoritatea femeilor din intreaga lume sunt obsedate de kilogramele in plus, in Mauritania exista un sat in care femeile trebuie sa manance cat mai mult.

Greu de crezut, dar in aceasta lume mare exista locuri unde femeile plinute sunt considerate foarte frumoase si preferate celor slabe.

Un astfel de loc este in Mauritania unde fetele tinere erau trimise intr-un fel de campusuri, departe de casa parinteasca, pe timpul vacantelor. Fetele vin aici pentru a se ingrasa.

Mai mult de atat, fetitele cu varsta de minim 5 ani erau aduse si ele in campus pentru a lua proportii, in speranta ca vor avea mai multi petitori cand va veni vremea maritisului. In jur de 13 ani fetele se marita si devin mame.

Mint Ely, ce militeaza pentru Drepturile Femeii, povesteste ca micutele erau obligate sa manance pana vomitau. Si daca se intampla asa ceva, atunci respectiva trebuia sa inghita ce a scos afara.

La aceste ferme de ingrasare existau femei mai in varsta ce aveau grija ca fetele sa respecte dieta stabilita. Ele primeau bani buni pentru fiecare fata indopata. Fetitele cu varste intre 5 si 9 ani trebuiau sa consume zilnic 20 de litri de lapte de camila, aproape 500 de grame de unt de camila amestecat cu 2 kilograme de terci de couscous. In acest mod, fetele inmagazinau intre 14.000 si 16.000 de calorii.

Integral pe apropo.ro

Foto: biyokulule.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii