A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815883.0059.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masti naturale pentru orice tip de ten
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2013, ora 17:32

Masti naturale pentru orice tip de ten

Articol de Madalina Irimia

De ce sa investim in masti de fata, creme costisitoare si sedinte de infrumusetare la cosmeticiana cand exista atat de multe tratamente naturale pentru fata mult mai eficiente, mai proaspete si mai convenabile?

Ingredientele naturale care mentin sanatatea trupului au reale beneficii si pentru frumusetea pielii, daca sunt alese in functie de proprietatile fiecaruia, combinate inteligent si aplicate topic.

Bananele sunt cele mai populare fructe din toate timpurile si in plus au si efecte incredibile asupra pielii tale. Paseaza bine fructul si amesteca o lingurita de smantana. Tine masca pe fata timp de 30 de minute apoi clateste. Te vei bucura de o piele catifelata, moala si bine hidratata. Bananele sunt cele mai populare fructe din toate timpurile si in plus au si efecte incredibile asupra pielii tale. Paseaza bine fructul si amesteca o lingurita de smantana. Tine masca pe fata timp de 30 de minute apoi clateste. Te vei bucura de o piele catifelata, moala si bine hidratata.

Integral pe one.ro

Foto: tainelesanatatii.ro

     
Tag-uri: masti, fructe, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii