ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2014, ora 13:45

Masti de par cu ceai: Cum le prepari si ce beneficii au

Articol de Madalina Irimia

Mastile de par bazate pe ceai verde, ceai negru sau alte ceaiuri din plante sunt foarte bune pentru par. Vezi cum le prepari si ce beneficii au.

Cafeina din ceaiurile negre si verzi blocheaza hormonul DHT, care are un rol in caderea parului. Ceaiul negru contine mai multa cafeina decat ceaiul verde, dar ambele au efecte benefice asupra podoabei capilare.

Antioxidantii si taninurile din ceaiul verde ajuta la cresterea unui par mai viguros, cu fire mai groase, mai stralucitoare, care cresc mai repede.

Ceaiul negru ingroasa firul de par

Ceaiul negru contine mai multe substante care intaresc si ingroasa firul de par. Daca ceaiul verde ajuta parul sa creasca mai repede, ceaiul negru il face mai puternic, mai rezistent al intemperii si fiecare fir de par va fi mai gros.

Ceaiul verde, bun pentru matreata

Ceaiul verde este bun pentru matreata si psoriazis. Se pare ca spalaturile cu ceai verde te scapa de majoritatea cojilor de pe scalp, indiferent daca sunt cauzate de matreata, de o eczema, sau de psoriazis.

Cum sa prepari masca cu ceai pentru par

Fierbe apa intr-un ibric. Pune apa in doua cesti si pregateste ceai negru si ceai verde ca pentru un mic dejun obisnuit. Dupa ce infuzia este gata, spala-te pe cap cu samponul obsnuit. Toarna ceaiul usor si clateste bine la radacina. Foloseste un balsam puternic, deoarece ceaiurile fac parul aspru si il incurca usor. Clateste cu apa calduta si repeta timp de 2 saptamani, la fiecare spalare.

Sursa: unica.ro

Foto: index-stiri.ro

     
Tag-uri: masca, par, ceai
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii