A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672939.2295.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masinile care transporta elevi, verificate inainte de inceperea anului scolar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2013, ora 16:26

Masinile care transporta elevi, verificate inainte de inceperea anului scolar

Articol de Cristian Amariei

Politistii, reprezentantii autoritatilor locale si cei ai inspectoratelor scolare verifica, in saptamana dinaintea inceperii anului scolar, masinile care transporta elevi, pentru a vedea daca autovehiculele au ITP si asigurare, precum si daca soferii au certificat de competenta profesionala.

Controalele, care vor avea loc in perioada 9-19 septembrie, urmaresc reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere in care ar putea fi implicate masinile care transporta elevi, precum si verificarea respectarii destinatiei exclusive a acestor autovehicule, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Politiei Romane.

Astfel, inaintea inceperii anului scolar, politistii rutieri, impreuna cu reprezentantii autoritatilor locale, inspectoratelor scolare judetene si cei ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, vor verifica daca masinile care transporta elevi au inspectia tehnica periodica si asigurare de raspundere civila auto obligatorie.

De asemenea, vor fi verificati si soferii, pentru a se stabili daca au certificat de competenta profesionala si permis de conducere corespunzator categoriei de vehicul. Deficientele constatate vor fi comunicate celor care detin autovehicule de transport, a precizat Politia Romana. Ulterior, in perioada 16-19 septembrie, politistii vor verifica in trafic autovehiculelor destinate transportului elevilor.

Sursa: mediafax.ro

foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: microbuz, scoala, elevi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii