A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672884.5808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marturiile medicilor si asistentelor care au tratat primii ranitii din Colectiv. „A fost un semn ca trebuia sa raman in tara”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-12-2015, ora 09:45

Marturiile medicilor si asistentelor care au tratat primii ranitii din Colectiv. „A fost un semn ca trebuia sa raman in tara”

Articol de Cristian Amariei
In fiecare zi, salveaza viata a zeci de oameni adusi la Spitalul Universitar in stare critica. Si-au tocit coatele pe bancile scoliilor, si-au refuzat micile placeri ale vietii ca sa invete cum sa infrunte moartea in doar cateva clipe.

E povestea unei echipe tinere de medici admirata de specialistii straini si de foarte multe ori umilita si ignorata de proprii pacienti - si mai ales de sistemul medical din Romania. Tragedia "Colectiv" ne-a determinat pe toti sa privim atent si inspre acesti oameni. Vorbim despre medici care au refuzat sa plece in strainatate. Muncesc din greu, uneori chiar pe stomacul gol, pentru ca nu au timp pentru o pauza de masa , intr-o zona a spitalului in care nimeni nu vrea sa ajunga vreodata: resuscitare, urgente majore si ATI.

Adriana Bidica are 37 de ani si este medic specialist in medicina de urgenta la Spitalul Municipal Bucuresti. Era de garda la in noaptea de 30 octombrie. Parea o garda linistita insa era doar linistea de dinaintea furtunii.

Continuarea pe stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii