A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831810.1907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marturia bunicii lui Ionut Anghel. De ce nu apare pe camerele de supraveghere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2013, ora 14:35

Marturia bunicii lui Ionut Anghel. De ce nu apare pe camerele de supraveghere

Articol de Cristian Amariei

Intr-o casa modesta din Sectorul 2, bunica lui Ionut, baietelul de patru ani ucis de caini, isi priveste zilnic “judecata” in fata televizorului si sustine ca reconstituirea tragediei va raspunde tuturor intrebarilor.

Cine se astepta ca Aurica Anghel, bunica micutului de patru ani sfasiat de caini, va mai zambi curand? Minunea s-a intamplat ieri, in momentul in care am batut la usa ei. Cu un zambet larg si foarte amabila, batrana nu a fost deloc surprinsa de oaspeti, de parca ne astepta de o vesnicie sa-si spuna oful. Intram in casuta ei, acolo unde locuieste de circa 40 de ani impreuna cu sotul ei, invalid, scrie cancan.ro.

Rugata sa comenteze zvonurile potrivit carora ar fi baut si ar fi fumat in momentul disparitiei celor doi nepotei, femeia a negat vehement. “Eu venisem de la analize, nemancata.. in parc cu copiii. Nu e adevarat... Eu am crezut ca toata lumea e ca mine, sincera”, povesteste ea.

Integral pe realitatea.net

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: bunica, copil, caini
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii