A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664770.4141.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mars unic pentru sustinerea Legii Darii in Plata organizat de GCCC
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-02-2016, ora 08:25

Mars unic pentru sustinerea Legii Darii in Plata organizat de GCCC

Articol de Madalina Irimia
Peste 500 de debitori au marsaluit pe 28 februarie pe strazile din Bucuresti.

Marsul, organizat de catre Grupul Clientilor cu Credite in CHF, a fost un tablou viu dedicat sustinerii Legii Darii in Plata, vehement combatuta de BNR si sistemul bancar in general, dar si un protest extrem de viu adresat felului in care bancile din Romania isi trateaza clientii, un tablou mai mult decat sugestiv al relatiei sclav si stapan, si nu de parteneriat, asa cum ar fi firesc.

O casuta a celor executati silit a fost purtata simbolic de catre patru debitori, sclavi ai bancilor, tarand greutati la picioare si fiind biciuiti de catre bancheri. Nimic mai adevarat, asta e relatia actuala dintre banci si clientii lor! Franghii la gat, fiindca suntem robi. Ne puteti contrazice? NU!

Cel putin 32 de oameni s-au sinucis in Romania din cauza abuzurilor sistemului bancar! Aveti ceva de spus in privinta asta? Puteti repara? NU!

Asteptam de la sistemul bancar o schimbare profunda, nu zambete si “umanizare” de fatada. Pentru ca neincrederea si chiar ura debitorilor fata de voi a ajuns la cote paroxistice! Ceea ce s-a vazut clar in fata BNR, care, pe fata, a dezlantuit razboiul impotriva populatiei militand vehement in toate cercurile posibile pentru ca Legea Darii in Plata sa devina inaplicabila. Debitorii au aruncat maruntis spre BNR si au scandat intens “Demisia”, “Guvernator/Esti un tradator”. A plouat cu bani la BNR! Ne-ati vandut, ne-ati umilit patronand si aparand acest sistem toxic care ne-a ruinat trecutul si ne ameninta viitorul. Sper ca mesajul a ajuns la dvs, domnilor din BNR, fiindca NU mai acceptam sa va platim ca sa ne distrugeti viitorul!

Ati ascultat muzica, domnilor bancheri, domnilor politicieni? Fiindca fiecare cuvant a spus ceva, fiecare acord a transmis ceva despre noi. Ceva adevarat! Ati ascultat cuvintele? Am fost un popor care obisnuia sa rada, sa rada, sa rada! Mai suntem acum? NU! Pana unde, pana cand? E timpul sa radem din nou, nu va vom lasa sa ne furati ultima farama de viata!

Pentru politicienii care fac jocuri prin culise, incercand sa ingroape sau sa tergiverseze legea, cred ca nu mai e nevoie de vorbe: NOI suntem poporul, si noi va votam. GANDITI-VA bine, fiindca acum e sansa voastra!

NOI suntem poporul si NU mai acceptam sa fim sclavii nimanui si nici sacrificati in jocuri de interese si bani! Romanii se recunosc in acest tablou, eu ma recunosc in acest tablou. Suntem demni si vrem sa fim liberi!

Pentru cei care mint: minciuna are picioare scurte! Si se va intoarce impotriva voastra.

Azi am demonstrat asta in strada! Si-o vom mai face! Fiindca vremea tolerantei fata de abuzuri a apus! Vremea tolerantei fata de minciuna a apus!

Sursa: contrabanci.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii