A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682802.0868.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mark Zuckerberg si-a pus vecinii in cap. Vezi cum i-a scos pe toti din sarite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2016, ora 10:45

Mark Zuckerberg si-a pus vecinii in cap. Vezi cum i-a scos pe toti din sarite

Articol de Cristian Amariei
Fondatorul Facebook are probleme cu vecinii. Mark Zuckerberg si-a cumparat o proprietate in Hawaii, in 2014, pe care a amenanjat-o dupa bunul plac. Numai ca, schimbarile facute in curte i-au nemultumit pe cei care locuiesc chiar langa el.

Concret, vecinii sunt suparati pe fondatorul Facebook pentru ca acesta a construit pereti imensi de jur imprejurul proprietatii, iar acum acestia nu mai au parte de panorama si nu mai pot simti briza oceanului.

Proprietatea lui Zuckerberg este imensa: se intinde pe o surpafata de 3.000 de metri patrati si a costat in jur de 100 de milioane de dolari. Este situata pe insula Kauai, din statul american Hawaii, la o distanta de 3.700 de kilometri de america continentala. Este un loc pitoresc, cu mici dealuri, verdeata, paduri si luminisuri, o ferma, o plantatie de trestie de zahar. Mai mult, de aici se poate face accesul direct catre una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Hawaii: Pila.

Planul pentru intregul teren prevedea initial construirea de 80 de case, insa Zuckerberg si sotia lui, Priscilla Chan au construit doar o vila.

In ciuda peisajului de vis, Zuckerberg a decis sa ridice ziduri de jur imprejurul mosiei, spre indignarea celorlalti proprietari.

”Zidul ne da un sentiment de opresiune. Este imens. Este trist sa vina cineva si sa cumpere o proprietate uriasa, iar primul lucru pe care sa il faca este sa distruga panorama, sfidandu-i pe cei care locuiesc aici de atata vreme”, s-a plans Gy Hall, un vecin.

O alta vecina, Donna Mcmillen, a declarat pentru un ziar local ca zidul este o monstruozitate.

”Sunt foarte nemultumita. stiu ca este proprietatea lui Zuckerberg si ca nu se uita la bani. Eu am 1,76 si cand trec pe langa casa lui nu vad decat un zid imens. Nu se potriveste cu peisajul si frumusetile naturale pe care le ofera”, s-a indignat Donna.

In apararea lui Zuckerberg, purtatorul lui de cuvant a explicat ca acel zid a fost construit ca o bariera impotriva zgomotului care vine dinspre autostrada.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii