A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618661.6889.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marius Moga nu mai arata asa. Schimbarea de look cu care artistul si-a impresionat fanii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-05-2014, ora 14:12

Marius Moga nu mai arata asa. Schimbarea de look cu care artistul si-a impresionat fanii

Articol de Madalina Irimia

Marius Moga a cucerit o lume intreaga cu talentul sau, iar in Romania, majoritatea vedetelor apeleaza la el si la fratele lui, Iulian, atunci cand este vorba de reinventare artistica, scrie protv.ro.

Atat Marius cat si fratele sau au devenit repede cei mai apreciati si mai cunoscuti artisti din Romania. Marius Moga este numit "Micul Mozart al Romaniei", este compozitor si cantaret, in timp ce fratele lui, Iulian este unul dintre cei mai tari regizori de videoclipuri din tara.

De curand, Andra a postat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de cei mai renumiti frati din tara noastra, iar daca frumoasa artista a surprinsa fanii cu o tinuta lejera, dar care i-a pus in valoare silueta de invidiat, cei care au vazut fotografia au reactionat imediat cand au vazut ca Marius Moga are barba.

Artista a completat fotografia cu urmatoarele cuvinte: "Fratii Moga dau din nou lovitura!!! Bafta!", iar fanii au marturisit ca abia asteapta sa vada ce le pregatesc cei trei.

Foto: stiri.com.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii