A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665043.761.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marile companii telecom analizeaza crearea unei retele paneuropene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 14:52

Marile companii telecom analizeaza crearea unei retele paneuropene

Articol de Madalina Irimia

Directorii marilor companii telecom din Europa discuta crearea unei infrastructuri paneuropene care sa uneasca actualele retele nationale fragmentate, dupa indemnuri de la Bruxelles pentru analizarea unor optiuni mai radicale, scrie Financial Times, potrivit Mediafax.

Ideea comasarii infrastructurii telecom a aparut la o intalnire privata intre comisarul UE pentru concurenta, Joaquin Almunia, si sefii marilor grupuri telecom din Europa, printre care Deutsche Telecom, France Telecom, Telecom Italia si Telefonica.

Potrivit unor surse apropiate discutiilor, participantii au incheiat intalnirea cu intentia de a analiza ideea, intrucat piata telecom fragmentata din Europa le-a afectat capacitatea de a concura. Companiile implicate in discutii, care domina piata europeana prin diverse subsidiare nationale, se confrunta cu dificultatile generate de criza financiara din Europa, dar si cu provocari din partea unor grupuri telecom globale rivale, care le utilizeaza retelele.

Integral pe incont.ro

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: companii, telecom, retea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii