ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2016, ora 10:38

Marian Vanghelie, despre cum a facut avere: „Vindeam un kg de aur la trei zile. Adunam doua genti de bani de la magazine”

Articol de Madalina Irimia
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, cercetat de DNA intr-un dosar de coruptie, a facut dezvaluiri despre modul in care a facut avere. Intr-un interviu acordat Adevarul, fostul edil povesteste cum facea saci de bani dupa Revolutie, cat de grea e viata in arest si de ce acuzatiile procurorilor sunt inchipuite.

Recent eliberat din arest la domiciliu si plasat sub control judiciar, Marian Vanghelie a raspuns cu usurinta intrebarilor jurnalistilor, ca si cand acuzatiile care ii sunt aduse acum de procurori – spagi de zeci de milioane de euro – sunt o nimica toata. Fostul edil povesteste cum a facut avere imediat dupa Revolutie, lansandu-se in „afaceri" cu buticuri de cartier.

"Lucram in Cooperatie si eram sef de sectie marochinarie-artizanat. Faceam pantofi, papuci, sacosi..., diverse chestii. Am lucrat de la 16 ani marochiner si la 18 ani eram sef de sectie. M-am ocupat mai mult pe partea de aprovizionare. Relationand cu merceologii, cu directorii, evident ca dupa aceea am incercat sa ma dezvolt. Sa profitati de oportunitatile aparute dupa 1990... Da, au aparut asa-zisele chioscuri. Am inceput sa ma interesez cine face chioscuri, cat costa. Am pus primul chiosc intre Bucuresti Berlin si Cocor. Erau telefoane acolo. Am luat aprobare de la Palatul Telefoanelor, am demontat telefoanele si am pus primul chiosc, care avea sase metri patrati. A fost senzational. M-am speriat de vanzari. (...) Vindeam un kilogram de aur la trei zile, aveam foarte multi bani, multi bani", a precizat edilul suspendat la Adevarul.

Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii