A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720330738.2311.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maria Buza la un pas sa sara pe fereastra la repetitiie "Te cunosc de undeva!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2012, ora 10:16

Maria Buza la un pas sa sara pe fereastra la repetitiie "Te cunosc de undeva!"

Articol de Alexandra Stefanescu

Maria Buza a fost saptamana aceasta la un pas sa se arunce pe geam la repetitiile super show-ului Te cunosc de undeva! Artista se afla la cursurile de canto cu Ozana Barabancea si, la un moment dat a fost gata sa sara pe fereastra. Ce a facut-o pe artista sa recurga la acest gest, telespectatorii vor afla urmarind in aceasta seara, de la 20.15, Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

In aceasta seara Maria Buza va trebui sa isi depaseasca din nou limitele in show-ul Antenei 1. Dupa ce le-a interpretat pe Amy Winehouse si Angela Similea, Maria Buza va fi...Pepe! Este prima oara in concurs cand Maria trebuie sa intre in pielea unui artist barbat, lucru deloc usor, mai ales ca cei opt concurenti vedeta din show trebuie sa imite look-ul, gesturile si timbrul artistilor pe care ii iau de interpretat pana in cele mai mici detalii. Sarcina Mariei este cu atat mai dificila cu cat Pepe se va afla si el in platoul emisiunii in calitate de invitat special – membru in juriu.

Cum se va descurca Maria si ce a determinat-o sa vrea sa se arunce pe fereastra, telespectatorii vor vedea diseara, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii