A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830262.1969.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marea Britanie pregateste reintroducerea vizelor pentru cetatenii straini
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-10-2016, ora 12:36

Marea Britanie pregateste reintroducerea vizelor pentru cetatenii straini

Articol de Cristian Amariei
Premierul Theresa May a ordonat elaborarea unor masuri pentru diminuarea imigratiei in Marea Britanie, inclusiv printr-un sistem de vize, in contextul iesirii tarii din Uniunea Europeana, releva un document guvernamental citat de site-ul agentiei Reuters.

Guvernul conservator al Marii Britanii a creat o echipa speciala care se va ocupa de elaborarea masurilor pentru limitarea imigratiei. Echipa este coordonata de premierul Theresa May, iar din ea fac parte alti 12 oficiali guvernamentali, inclusiv ministrul de Externe, Boris Johnson, si David Davis, secretar de stat pentru Brexit. Atat Johnson, cat si Davis au fost lideri ai grupului politic favorabil iesirii Marii Britanii din UE.

"Obiectivul este implementarea unor masuri interne pentru controlul imigratiei, inclusiv prin instituirea unui eficient sistem punctual de vize si prin inasprirea conditiilor pentru strainii aflati pe teritoriul britanic", precizeaza documentul.

Echipa guvernamentala va avea sarcina de a reduce cu cateva zeci de mii numarul imigrantilor aflati in Marea Britanie.

Liderii europeni au atras atentia Marii Britanii ca libertatea de circulatie a cetatenilor UE si contributiile la bugetul comunitar reprezinta elemente esentiale pentru ca Marea Britanie sa mentina accesul la piata unica dupa iesirea din Blocul comunitar. Insa Guvernul conservator condus de Theresa May a semnalat in mai multe randuri ca nu vrea sa contribuie la bugetul UE dupa Brexit si ca va opri circulatia cetatenilor europeni.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.06.2017 04:10

wh0cd878122 found here

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii