A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664871.8328.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marea Britanie: Dupa victoria Partidului Conservator, David Cameron declara ca va fi premierul tuturor britanicilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2015, ora 10:57

Marea Britanie: Dupa victoria Partidului Conservator, David Cameron declara ca va fi premierul tuturor britanicilor

Articol de Madalina Irimia
Liderul Partidului Conservator britanic, David Cameron, prim-ministru in exercitiu, a declarat vineri dimineata ca va fi premierul tuturor britanicilor, dupa ce sondajele la iesirea de la urne au indicat o victorie clara a conservatorilor in fata laburistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi in Marea Britanie, potrivit Reuters.

La scurt timp dupa castigarea mandatului sau de parlamentar in circumscriptia Oxfordshire, liderul conservatorilor britanici si-a exprimat speranta ca va forma noul guvern in cateva zile. El a adaugat ca noaptea de joi spre vineri a fost una ''foarte solida'' pentru Partidul Conservator, dar a precizat ca este prematur de spus ce fel de rezultate vor avea aceste alegeri.

Conform celor mai recente estimari ale BBC, Partidul Conservator ar urma sa obtina jumatate din cele 650 de mandate parlamentare.

Potrivit sondajelor de opinie realizate joi seara la iesirea de la urne, conservatorii britanici au castigat 316 locuri in parlament fata de cele 239 castigate de laburisti, in timp ce nationalistii din Partidul Nationalist Scotian (SNP) au obtinut 58 din cele 59 de locuri rezervate Scotiei.

Daca aceste estimari vor fi confirmate de rezultatele finale oficiale ale scrutinului, rezultatul obtinut de Partidul Laburist britanic la aceste alegeri va fi cel mai prost din ultimele trei decenii, adauga Reuters.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii