A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664064.9974.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Manichiura sezonului rece. Cele mai indraznete modele pentru ca tu sa fii mereu in centrul atentiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2014, ora 13:52

Manichiura sezonului rece. Cele mai indraznete modele pentru ca tu sa fii mereu in centrul atentiei

Articol de Madalina Irimia

Daca te-ai plictisit de manichiura monotona la care ai recurs pana acum, noile tendinte sar in ajutorul tau si te transforma intr-o diva. Ce alegi? Punk, elegant sau french?

Manichiura a preluat incetul cu incetul statutul de accesoriu, astfel incat fiecare femeie trebuie sa aiba grija de unghiile ei, de sanatatea si de aspectul lor. Tendintele sezonului toamna-iarna vin la pachet cu cele mai indraznete modele, carora nicio femeie nu le poate rezista.

Specialistii au reinventat manichiura frantuzeasca si manichiura moon prin noile culori, modele si texturi, fiind printre cele cateva tipuri de manichiura care nu vor iesi, probabil, niciodata din tendinte.

In amintirea celebritatilor anilor ’50, au revenit in tendinte unghiile lungi si ovale, iar culorile pentru care poti opta sunt nenumarate. Daca vrei un look delicat, alege nuante calde de bej sau roz pal, insa daca indraznesti ceva mai mult, opteaza pentru un rosu aprins, modeleaza forma literei V si vei vibra negresit in stilul punk.

Integral pe perfecte.ro

Foto: frumusele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii