A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661950.5843.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mancarurile preferate ale unora dintre cei mai influenti oameni din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2016, ora 15:16

Mancarurile preferate ale unora dintre cei mai influenti oameni din lume

Articol de Madalina Irimia
Cum ar arata o masa compusa din mancarurile preferate ale unora dintre cei mai influenti oameni de afaceri, politicieni sau sportivi? Obiceiurile culinare ale acestora sunt dintre cele mai variate si ciudate.

Daca cea mai longeviva persoana din lume, o italianca in varsta de 117 ani, marturisea recent ca alimentele care o tin in viata sunt cele doua oua crude pe care le consuma zilnic, impreuna cu cativa biscuiti, iata si placerile vinovate in materie de gastronomie ale unora dintre cele mai cunoscute personalitati, potrivit Finedininglovers.

Barack Obama

Pentru ca in adolescenta a lucrat la Barskin Robbins, Barack Obama nu mai suporta acum inghetata. Probabil a mancat prea multa. Ii plac insa batoanele proteice cu ciocolata si alune si linguinele cu creveti, gatite de sotia sa, Michelle. Alimentul sau preferat este insa broccoli, scrie Gustarte.

Donald Trump

Dieta candidatului la presedintia SUA este asemanatoare cu cea a unui adolescent american, ii plac Filets-o-fish, Big Mac, pizza si inghetata cu crema de vanilie.

Hillary Clinton

Contracandidata lui Trump este fana mancarii picante. Clinton a marturisit ca in fiecare zi consuma cel putin un ardei jalapeno. Pentru rezistenta.

Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii

Ciocolata este preferata reginei, mai ales mousse-ul de ciocolata. Mango nu-i lipseste din frigider, iar alimentul pe care l-a interzis la Curtea Regala este usturoiul.

Winston Churchill

Prim-ministru in Regatul Unit, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Churchill credea cu tarie in faptul ca mic-dejunul este cea mai importanta masa a zilei, asa ca actiona in consecinta: cerea sa-i fie pregatite in fiecare dimineasa doua tavi cu mancare. Una cu oua moi, paine prajita, gem, unt, cafea, lapte si carnuri reci. Pe al doilea platou trebuia sa aiba un grapefruit, zahar, suc de portocale si whisky soda.

Mark Zuckerberg

In 2011, seful Facebook a declarat ca a adoptat dieta vegetariena, dupa ce cu un an inainte a mancat foarte multe preparate pe baza de carne de capra, pui si porc.

Bill Gates

Cofondatorul Microsoft a dezvaluit intr-un interviu pasiunea sa pentru cheeseburgeri si Cola dietetica.

Steve Jobs

Fostul creier al Apple era adept al dietei vegetariene. Avea perioade cand isi alegea un aliment pe care-l manca o saptamana intreaga. Preferatele sale erau merele si morcovii.

Waren Buffett

Unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei nu are o dieta tocmai sanatoasa. Bea cate cinci Cola pe zi, iar de la micul dejun nu-i lipsesc inghetata si cartofii pai.

Henry Ford

Fondatorul Ford Motors credea despre organismul sau ca este o masinarie care trebuie alimentata cu combustibilul corect. Astfel, experimenta tot felul de regimuri alimentare. Manca multe verdeturi si legume verzi.

Albert Einstein

Ouale ochi si ciupercile erau nelipsite de pe masa sa. Capsunile erau desertul preferat si ii placeau, de asemenea, foarte mult punciul de telina si lacustele.

Pablo Picasso

In ultimii ani de viata, artistul a urmat un regim strict pe baza de apa minerala, lapte, legume, peste, orez, budinca si struguri.

Novak Djokovic

Sportivul nu consuma gluten, lactate, cafeina sau zahar rafinat.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii