A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665015.32.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mancarea pozitiva - ce este si ce beneficii aduce organismului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2014, ora 17:02

Mancarea pozitiva - ce este si ce beneficii aduce organismului

Articol de Madalina Irimia

In viata, totul este echilibru intre pozitiv si negativ. E o filozofie intreaga aici, despre care nu-i locul sa vorbim. Asa ca ne oprim la alimentatia pozitiva, ca un prim pas spre o viata pozitiva.

Mancarea pozitiva este ca o gura de aer proaspat. Aduce energie, tonus si pofta de viata. Iata cateva repere pe care le poti lua in calcul, asa cum scrie Madame Figaro .

Mancare pozitivapentru energie pozitiva inseamna seminte, miere de albine, quinoa, ciuperci, ardei rosii, sfecla, varza, alge, acai, goji, afine. Ele sunt concentrate de vitamine, minerale, antioxidanti, aminoacizi esentiali. Toate acestea contin multi nutrienti si toate au o densitate calorica mica. Toate trebuie incluse in dieta cat mai des posibil pentru au capacitatea de a reconditiona celulele. In plus, controleaza nivelul zaharului din sange si stimuleaza sistemul imunitar.

Mancarea pozitiva pentru femei este cea care contine un nivel crescut defier si asta pentru ca femeile, in marea lor majotitate, au deficit de fier. Cele mai bune surse sunt organele, carnea slaba, fructele de mare, pestele si, ultimele, dar nu cele din urma, legumele uscate. Combina toate aceste alimente bogate in fier cu cele bogate in vitamina C care stimuleaza absorbtia fierului. Prin urmare, asociaza-le!

Integral pe ziare.com

Foto: foodcrew.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii