A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661731.5684.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mama total depasita: 5 trucuri care te ajuta sa castigi timp zilnic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2013, ora 10:08

Mama total depasita: 5 trucuri care te ajuta sa castigi timp zilnic

Articol de Madalina Irimia

Copii, un loc de munca, un sot, o viata sexuala, prietene, cosuri de cumparaturi, haine care trebuiesc sortate, spalate si calcate, o mama pe care trebuie sa o suni, nopti de nesomn, nenumarate mese de preparat si strans… inseamna ceva, nu?

In mijlocul tuturor lucrurilor pe care trebuie sa le faci esti tu, cea care pune in actiune toate acestea. O persoana careia ii place sa isi dea cu lac pe unghii cand are timp, sa faca o baie, sa respire, sa mearga la cumparaturi singura, sa cante pe langa radio in timp ce merge cu masina. Ce-ai face daca ai avea si timp pentru tine?

Descopera 5 trucuri care te ajuta sa castigi timp, zilnic!

1. Liste

Daca te gandesti la toate lucrurile pe care trebuie sa le faci intr-o singura zi, ametesti. Sute de ganduri si o multime de idei si…o stare de panica. Sa iti inchipui ca ai mai putea strecura si 5 minute pentru tine ar fi….imposibil.

Secretul e unul simplu: nu te mai gandi la ce ai de facut si scrie ce ai de facut. Vei observa ca unele lucruri nu suna atat de greu, ca altele nu iau atat de mult timp pe cat iti inchipuiai si ca altele nu sunt deloc prioritare.

Poti folosi un carnet simplu, pe care sa scrii mereu, sau o aplicatie online –care poate fi folosita si offline-, cum este, de exemplu, Evernote.

2. Asculta-ti organismul!

Avem tot ce ne trebuie pentru a face fata atat muncii, cat si familiei. Dar e un aspect important, pe care il trecem cu vederea: propriul nostru organism.

Exista persoane care, daca se trezesc cu o ora mai devreme dimineata, reusesc sa faca foarte multe lucruri, in timp ce altele nu functioneaza bine decat seara. Incearca sa descoperi cand esti cea mai productiva si fa-ti planurile in functie de asta.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: iblala.com

     
Tag-uri: mama, sarcini, timp
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii