ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2014, ora 13:39

Mai tare ca James Bond. Ce ascundea un roman intr-un banal pachet de tigari

Articol de Madalina Irimia

Am speriat Europa cu ingeniozitatea noastra! Politistii italieni au prins ieri un roman ce-si fabricase un dispozitiv miniatural, ascuns intr-un pachet de tigari, cu care castiga invariabil in salile de jocuri din Florenta.

Aparatul, descris de politisti sub termenul tehnic “EMP JAMMER”, l-ar fi facut invidios si pe James Bond. Dispozitivul incapea intr-un pachet de tigarete si nici macar nu trebuia conectat la aparatele de jocuri pentru a le “pacali”. Romanul nu trebuia decat sa se apropie de “pacanele” si sa scoata din pachet un fir de cupru cu o spirala in capat pentru a anihila sistemele de securitate ale masinariilor, care-l umpleau de bani in cateva clipe.

Asa incat compatriotul nostru, in varsta de 32 de ani, facea turul tuturor salilor de jocuri din Florenta si din orasele din jur. Politistii descriu modul sau de operare: pierdea de cateva ori apoi apropia dispozitivul de aparat si se prefacea ca trage de maneta iar banii ii cadeau in poala, exact ca in filme.

Dupa o serie de plangeri din partea proprietarilor de sali de jocuri, alarmati de pierderile inregistrate in ultima perioada, politistii italieni au inceput o ancheta pe baza semnalmentelor oferite de pagubiti. In cele din urma romanul a fost arestat cu ocazia unui filtru in trafic, oamenii legii gasind dispozitivul in torpedoul masinii.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii