A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618984.5563.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mai rau ca-n "Marea Mahmureala": a plecat sa bea cu prietenii, s-a trezit in alta tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2014, ora 17:26

Mai rau ca-n "Marea Mahmureala": a plecat sa bea cu prietenii, s-a trezit in alta tara

Articol de Madalina Irimia

Multi turisti planuiesc luni intregi pentru a vizita Orasul Luminilor, Paris. Altii, se trezesc acolo peste noapte, desi ies in oras la un simplu pahar cu prietenii. Si nu, nu vorbim de parizieni. Un tanar britanic care a baut cam mult intr-un bar din Manchester, s-a trezit a doua zi in capitala Frantei, fara sa aiba idee cum a ajuns acolo.

Povestea lui Luke Harding, un tanar de 19 ani din Manchester, Marea Britanie, este demna de comedia "Marea Mahmureala".

Luke si prietenii sai au iesit in oras la o bere, intr-un bar din Manchester. Cand a intervenit plictiseala a decis sa invioreze putin lucrurile. S-a urcat in taxi si a plecat la aeroport, de unde a luat primul avion cu destinatia... Paris. Ce s-a intamplat intre cumpararea biletului de avion si trezirea in toaleta aeroportului Charles de Gaulle este un mister total chiar si pentru el.

"Nu ne amintim nimic din ce am facut aseara. Asa este, am intrat in tot felul de belele aseara. Iar acum nu reusim sa-l gasim pe amicul nostru".

Convins ca nimeni de acasa n-o sa-l creada pe cuvant, britanicul si-a facut si cateva fotografii prin Paris pentru a-si ilustra peripetiile, iar in scurt timp, postarile sale au devenit foarte populare pe Twitter.

Luke s-a plimbat prin Paris opt ore inainte de a prinde urmatorul avion catre casa. Desi spune ca nu regreta nimic, tanarul recunoaste ca aventura lui de-o noapte la Paris a fost cam scumpa, in total 300 de lire sterline.

Sursa: realitatea.net

Foto: news.ninemsn.com.au

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii