A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664360.4261.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mai multe regiuni din Romania vor fi promovate prin specificul gastronomic de televiziunea Travel Channel
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-10-2014, ora 14:39

Mai multe regiuni din Romania vor fi promovate prin specificul gastronomic de televiziunea Travel Channel

Articol de Madalina Irimia
Delta Dunarii si alte regiuni din Romania, intre care Brasov, Cluj si Bucuresti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei si vinurilor romanesti, intr-o serie intitulata "Food and Wine Adventures: Romania", care va fi difuzata anul viitor la nivel international de televiziunea Travel Channel.

Compania Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, si compania de productie Tuesday's Child lucreaza in prezent la realizarea seriei "Food and Wine Adventures: Romania", care va cuprinde sase episoade de cate 30 de minute, dupa cum a declarat, pentru MEDIAFAX, producatorul Eoin O'Shea, care se afla in prezent in Romania pentru a finaliza filmarile la acest proiect.

Noua serie de documentare "Food and Wine Adventures: Romania" va fi difuzata in prima parte a lui 2015 la televiziunea Travel Channel, care este retransmisa si in Romania.

"Food and Wine Adventures: Romania" isi propune sa continue campania de promovare a Romaniei, prin intermediul Travel Channel, inceputa prin trilogia documentara "Wild Carpathia", care a fost difuzata in perioada 2011 - 2013, la nivel international, de aceasta televiziune.

"Este un program despre mancarea si vinul romanesc, iar prezentatorii sunt Jenny Powell, o cunoscuta prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, si Olivier Magny, un expert in vinuri din Paris", a declarat pentru MEDIAFAX producatorul Eoin O'Shea.

Spre deosebire de seria "Wild Carpathia" de la Travel Channel, in care Romania a fost promovata si prin intermediul unor personalitati precum printul Charles al Marii Britanii, principesa Margareta si Ivan Patzaichin, noul serial "Food and Wine Adventures: Romania" nu va pune accentul pe astfel de persoane celebre.

"Incercam sa facem cunoscuti in aceasta serie oamenii din spatele cortinei. Am incercat pe cat posibil sa cautam lucrurile ascunse si oamenii de zi cu zi", a explicat producatorul Eoin O'Shea.

Echipa lui Eoin O'Shea a filmat timp de aproximativ patru saptamani in sase zone din Romania (Constanta - Delta Dunarii, Brasov, Baia Mare, Arad, Cluj-Napoca si Bucuresti), urmand sa incheie filmarile vineri seara in Centrul Vechi din Bucuresti.

Integral pe descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii