A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661748.4353.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mai este putin pana la Craciun - Slabeste in 5 pasi simpli
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2013, ora 10:27

Mai este putin pana la Craciun - Slabeste in 5 pasi simpli

Articol de Madalina Irimia

Vrei sa arati impecabil de Craciun si sa etalezi o silueta frumoasa si zvelta? Scapa de kilograme si topeste cativa centimetri de pe talia ta cu aceasta dieta de detoxifiere pe care ti-o recomandam.

In anul care aproape ca a trecut, ai observat ca s-au petrecut cateva mici schimbari pe corpul tau. Sa zicem ca talia ta a avut un pic de suferit si nu mai este atat de subtire ca altadata. Dar nu trebuie sa eviti oglinda tocmai din acest motiv: exista o rezolvare.

Ce sa mananci:

Daca exista un ingredient pe care il urasti intr-adevar, il poti inlocui cu un aliment asemanator (de exemplu: broccoli in loc de spanac, pastrav in loc de somon).

In fiecare zi a curei de detoxifiere, incearca sa tintesti catre acea cantitate de 2 litri de lichide (la modul ideal, nutritionistii ne sfatuiesc sa bem doi litri de apa pe zi); poti sa bei lichide fara calorii sau cu un continut scazut de calorii, cum ar fi: apa, ceaiul, cafeaua, ceaiul din plante sau bauturile dietetice.

In plus, ia un supliment de calciu pentru a-ti spori arderea grasimilor - ideal ar fi sa ai un supliment alimentar care sa fie combinat si cu vitamina D, deoarece acest lucru sporeste absorbtia calciului.

Iata cele 5 reguli simple pe care trebuie sa le respecti:

1. Mananca doar carbohidrati cu un indice glicemic scazut. Acest lucru inseamna paine si cereale integrale, orice paste cu indice glicemic cat mai mic, cartofi noi sau cartofi dulci, orez brun - dar evita orezul alb. Acest tip de alimente reduce in mod natural cantitatea de insulina pe care o produce organismul tau; in plus, studiile recente arata ca persoanele care au adoptat o dieta cu un indice glicemic scazut timp de 6 luni au ars de 6 ori mai multe grasimi din zona abdominala, comparativ cu persoanele care au avut un plan alimentar sarac in carbohidrati, dar cu alimente cu indice glicemic ridicat.

Integral pe feminis.ro

Foto: gindul.md

     
Tag-uri: Craciun, dieta, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii