ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2013, ora 16:35

Magicianul roman care a doborat un RECORD MONDIAL. E cel mai rapid

Articol de Madalina Irimia

Are doar 18 ani, dar numele lui se regaseste deja intr-una din cele mai cunoscute carti ale lumii: Cartea Recordurilor. Beres Balazs a doborat recordul mondial la numarul de taieturi de carti de joc cu o singura mana intr-o ora, reusind cu peste 500 de miscari mai multe decat predecesorul detinator al titlului.

Acum, tanarul isi asteapta confirmarea pentru al doilea record, dupa ce a incercat sa fie si cel mai rapid taietor de carti din lume. Pana atunci continua sa-i impresioneze pe cei din jurul sau, facand numere de magie si de mentalism, scrie http://www.ebihoreanul.ro. Pe cand inca era copil, Beres Balazs si-a descoperit pasiunea in calculatoare.Avea 14 ani cand, impresionat de un truc, a realizat ca vrea sa fie magician.

"Mi-a placut faptul ca magia poate provoca deodata un zambet si un fior", explica tanarul, ajuns acum la varsta majoratului. Cu numele de scena Cripto, de cativa ani da spectacole de magie pe unde este chemat: gradinite, restaurante ori petreceri, chiar si la orfelinate, ca voluntar. Are numere de magie simple, cu carti de joc ce apar si dispar, dar si mai complicate, in care isi inspaimanta spectatorii in timp ce isi infige un cui in nas ori isi contorsioneaza mainile.

Integral pe realitatea.net

     
Tag-uri: magicean, Romania, record
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii