A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831134.7162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Madonna, sub influenta alcoolului la un concert VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2016, ora 09:48

Madonna, sub influenta alcoolului la un concert VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Regina muzicii pop, Madonna, a baut cateva pahare in plus inainte de un concert, dezamagindu-si fanii, relateaza ziarul spaniol ABC.
Potrivit portalului TMZ, Madonna i-a dezamagit pe unii spectatori veniti sa asiste la concertul ei din Louisville (Kentucky, SUA) din cadrul turneului Rebel Heart Tour, in timpul caruia se afla puternic sub influenta alcoolului. Se pare ca Madonna consumase cateva pahare in plus si a facut comentarii jignitoare privind accentul persoanelor care locuiesc in Kentucky.

Intr-o postare video pe retelele de socializare se vede cum multi spectatori isi exprima dezamagirea fata de artista. "Madonna este beata!", a exclama unul dintre cei prezenti la show. "Este beata, dar este amuzanta!", adauga o alta persoana.

Criticile fata de cantareata au fost cauzate si de intarzierea de aproape trei ore cu care a inceput concertul si s-au intensificat din cauza aparentei stari de ebrietate a cantaretei prezente pe scena. Unii s-au amuzat pe seama Madonnei, luand-o in deradere, in timp ce altii pur si simplu s-au enervat pentru lipsa de respect aratata de solista.

Madonna si-a continuat insa concertul pana la final, iar mai tarziu a tinut sa dea explicatii pe contul sau de Instagram: "Multumesc, Louisville! Pentru acele persoane care cred tot ceea ce citesc le spun: Nu beau niciodata, cant! Show-ul meu este de 2 ore si 15 minute in care cant si dansez incontinuu... Asa se intampla cand oamenii nu citesc carti si isi iau informatiile de pe TMZ", a transat artista pe reteaua de socializare.

Concertul din Louisville face parte din "Rebel Heart Tour", cel de-al zecelea turneu muzical al divei americane, care a inceput in septembrie 2015 la Montreal (Canada) si se va incheia in martie 2016, la Sidney (Australia).

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: madonna, alcool, concert
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii