ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-03-2013, ora 13:16

Macovei: Intrarea Romaniei in Schengen a ramas pe agenda JAI datorita interventiei lui Basescu

Articol de Madalina Irimia

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sambata seara, la Suceava, ca intrarea Romaniei in Schengen a ramas pe agenda JAI ca urmare a interventiei si insistentei presedintelui Traian Basescu.

Macovei a spus in cadrul unei intalniri cu membrii PDL la prezentarea motiunii "Reformistii" ca in cadrul Consiliului JAI, care s-a desfasurat joi, s-a amanat discutarea intrarii Romaniei in Schengen pentru decembrie 2013, cand se va relua discutia, iar faptul ca acest subiect a ramas pe agenda Consiliului JAI este numai datorita interventiei presedintelui Traian Basescu.

"Corlatean, un mare diplomat, sutinut de Ponta si de Antonescu, a spus ca nu-l intereseaza Schengen. A decis pentru toti romanii ca nu vrem in Schengen, sa stam acasa suparati si cand vor vrea ei sa ne ia, sa ne sune. Asta este tafna si aplicarea proverbului ca - Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul", a spus europarlamentarul PDL.

Ea a aratat ca Romania a vrut in UE si a intrat fara sa fie finalizate reformele in justitie si anticoruptie, dar ca au fost facute promisiuni ca vor fi realizate.

Integral pe mediafax.ro

Foto: euronews.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii