ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2014, ora 17:17

"Ma durea fiecare bataie a inimii". Cum s-a transformat femeia de 182 de kg in cea mai sexy mama

Articol de Madalina Irimia

Christie Morgan din Statele Unite a realizat ca are o problema grava cu greutatea in momentul in care a vazut o poza de la ziua de nastere a nepoatei sale, in varsta de 16 ani.

In 2008 Christie avea 182 de kilograme si viata ei era un adevarat calvar. Nu putea sa mearga mult pe jos, nu putea sa intre in masina sau sa mearga cu avionul. Era prea mare si nu incapea in scaun.

"Fiecare bataie a inimii ma durea. Asta simteam. Aveam senzatia ca o sa mor dintr-o clipa in alta, ca intr-o dimineata nu o sa ma mai ridic din pat", a povestit femeia pentru CNN.

Christie a crescut intr-o familie numeroasa, in care fiecare zi de nastere, aniversare sau realizare era sarbatorita cu mese imbelsugate.

Femeia spune ca isi dorea sa fie un model pentru fiica ei, dar ca ii era greu sa ii impuna o dieta din moment ce ea nu era capabila sa tina una. Mai mult decat atat, ea refuza sa mearga la intalnirile cu parintii organizate la scoala de teama sa nu isi faca fata de ras.

"Cand te simti mizerabil in propriul trup, ai senzatia ca iti dezamagesti copilul, familia si prietenii", a mai spus Morgan.

Medicii i-au zis ca singura metoda de-a scapa de kilograme era un inel gastric. Morgan a refuzat pentru ca nu i se parea o solutie sanatoasa.

A vrut sa faca totul cat mai natural posibil. A inceput sa isi gateasca mancare sanatoasa si sa faca sport.

Pentru ca in prima zi la sala a distrus un aparat de forta cu greutatea ei, antrenorul a decis sa lucreze cu ea doar cand sala e goala, pentru ca lumea sa nu se amuze pe seama ei.

Astazi, Morgan a ajuns la 51 de kilograme si arata incredibil de bine.

"Acum simt ca nu mai sunt un spectator al vietii, ci un participant la ea", a precizat femeia pentru CNN.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii