ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2015, ora 08:47

MOMENT INCREDIBIL pentru doi parinti: Ce a putut sa spuna micutul la doar 7 SAPTAMANI!

Articol de Madalina Irimia
Insa Toni si Paul McCann din Irlanda au de ce sa fie mandri deoarece fiul lor a inceput sa vorbeasca de la sapte saptamani. Micutul, care acum are noua saptamani, a fost filmat de catre mamica lui in varsta de 36 de ani, care a dezvaluit ca si-a dat seama ca el incerca sa comunice cu cei din familie de ceva vreme.

Toni a spus: „Micutul incerca sa spuna ceva de multa vreme, insa cand am vazut ce a facut in ziua respectiva, mi-am dat seama ca se straduia sa rosteasca ceva...Am citit ca bebelusii comunica cu mamele de la o varsta foarte frageda si mai ales ele trebuie sa le dea ragaz sa raspunda cand li se pune o intrebare. Asa am facut in ziua respectiva si pentru ca aveam un contact vizual foarte bun, am decis sa il filmez. Am ramas socata cand am vazut ca zice "Hello!"”

In filmulet, Cillian poate fi vazut cum isi misca buzele, incercand sa vorbeasca. Dupa mai multe incercari, el reuseste sa si pronunte cuvantul. Toni a mai spus ca cei care au vazut filmuletul au fost si ei socati la randul lor!

Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: bebelus, cuvant, parinti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii