A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816630.0479.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

MIRCEA BADEA, atac dur la Oreste dupa dezvaluirile Elenei Udrea: "Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2015, ora 10:28

MIRCEA BADEA, atac dur la Oreste dupa dezvaluirile Elenei Udrea: "Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!!"

Articol de Madalina Irimia
Mircea Badea a reactionat pe pe pagina sa de Facebook, imediat ce Elena Udrea l-a nominalizat pe Oreste Teodorescu ca facand parte dintre jurnalistii care au primit finantari din partea celor acuzati de incalcarea legii.

"Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan, spre exemplu. Domnul Rizea, de la PSD, ca sa dau si alte nume. Domnul Oreste, un jurnalist sau ce-o fi dansul. Sau domnul "Maestru", un domn despre care, imi cer scuze, nu-mi amintesc acum cum il cheama, dar e toata ziua la televizor", a declarat Udrea cand a fost rugata sa de un reporter B1TV sa nominalizeze cateva persoane aflate pe lista celor despre care a promis ca va face dezvaluiri.

"Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!! Bani!?!?!?!? Pai si neamul, patria, Arsenie Boca, uniti salvam, top zece beneficii ale patrunjelului?!!? Cum bani?!?!!? Nooooooo!!!!!!!", a scris Mircea Badea pe contul sau de Facebook.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii