ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-11-2014, ora 12:51

MIRCEA ALBULESCU, internat de urgenta la Timisoara

Articol de Cristian Amariei
Mircea Albulescu a fost internat la Spitalul de Boli Cardio Vasculare de la Padurea verde in Timisoara noaptea trecuta. Acesta s-a prezentat initial la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, iar medicii de aici au decis sa il trimita la Cardiologie, pentru investigatii de specialitate.

Mircea Albulescu acuza dureri puternice in piept. Actorul va fi supus unor investigatii amanuntite la nivelul inimii.

Actorul a ajuns in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara in jurul orei 6, marti dimineata. El a mers singur la spital, cu un taxi, si le-a cerut ajutor medicilor. Le-a povestit ca se simte rau si a acuzat dureri in piept. Cei de la UPU l-au preluat imediat si l-au diagnosticat cu sindrom coronarian acut.

Mircea Albulescu a ajuns in timp util la spital, spun medicii, iar dupa ce a fost stabilizat a fost transferat la Clinica de Cardiologie, in jurul orei 8 dimineata. Specialistii de acolo urmeaza sa stabileasca cu exactitate diagnosticul, dar si pasii pe care ii vor urma pentru tratarea maestrului, scrie presa locala,

"Mircea Albulescu a ajuns in UPU in aceasta dimineata, era constient, iar de aici a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a declarat Mihai Grecu, seful Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Timisoara pentru pressalert.ro. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare nu doresc sa faca publice informatii despre starea indragitului actor.

Mircea Albulescu a mai fost internat in luna ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. El a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.

Actorul are 80 de ani si inca joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii