A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758771.1415.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

METODA INCREDIBILA prin care o tanara isi reinnoieste constant garderoba, fara a cheltui bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2014, ora 11:27

METODA INCREDIBILA prin care o tanara isi reinnoieste constant garderoba, fara a cheltui bani

Articol de Madalina Irimia

O tanara care doreste sa ramana anonima a facut marturisiri socante pentru un cotidian britanic.

Femeia sufera de un sindrom care o face “returnaholic”, adica inapoiaza orice produs pe care il cumpara la scurt timp dupa achizitionarea acestuia. In cazul de fata, tanara isi cumpara, in general, articole vestimentare si incaltaminte pe care le poarta o singura data, dupa care le inapoiaza magazinului sub diverse pretexte: nu ii vine bine, o strange, etc.

Astfel, reuseste sa aiba in permanenta ceva nou, insa fara a cheltui, practic, niciun ban caci magazinul ii returneaza suma chletuita pe produs. Isi cumpara chiar si rochii scumpe, de peste 600 de dolari, pe care le imbraca o singura data la bal, petreceri, nunti, etc, dupa care le returneaza, scrie kanald.ro.

Tanara a marturisit ca a lucrat intr-un magazin cu articole vestimentare si stie de unde anume sa isi cumpere produse pe care sa le poata inapoia. “Port intotdeauna hainele cu eticheta pe ele. Daca imi plac cu adevarat le pastrez, dar in noua cazuri din zece le inapoiez”, a dezvaluit aceasta. Ea a adaugat ca desi si-a cumparat atat de multe articole vestimentare, a realizat ca, de fapt nu are un produs, care sa fie doar al ei, de care sa nu se poata desparte.

foto: venusbuzz.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii