A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815851.8911.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

MESAJE DE ANUL NOU 2014: Cum trimiti GRATUIT SMS-uri de REVELION
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2014, ora 10:11

MESAJE DE ANUL NOU 2014: Cum trimiti GRATUIT SMS-uri de REVELION

Articol de Madalina Irimia
Sunt mai multe siteuri care promit sansa trimiterii unui sms gratuit, in marile retele de telefonie mobila din Romania. Le-am testat pe cele mai populare dintre ele si am aflat care functioneaza si care nu.

smsgratis.ws – este un serviciu de sms gratuit care permite trimiterea a pana la 16 sms-uri intr-o zi. Testat de noi, pare a fi cel mai bun si mai prompt mod de a trimite sms gratuit in Romania. Functioneaza la fel de bine pe Vodafone, Orange si Telekom (ex-Cosmote).

mesajgratuit.ro – avand in vedere prezenta sa in Google, pare cel mai popular serviciu de sms gratuit din Romania. Totusi, functioneaza doar daca trimiteti SMS catre Orange si Vodafone.

oye.ro – din nou, un serviciu de sms gratuit care functioneaza numai pe Orange si Vodafone.

smson.eu – siteul promite trimiterea de sms gratuit in cele trei mari retele de telefonie de la noi. Totusi, siteul a picat testul nostru. Am incercat sa trimitem mesaje prin aceasta platforma de sms gratuit, dar SMS-urile noastre nu au ajuns le destinatar.

Exista si siteuri internationale care promit trimiterea de sms gratuit, ba chiar in toate tarile lumii. Am testat unul dintre cele mai populare astfel de siteuri, mestextos.com. Pentru Romania, cel putin, nu functioneaza.

Facand un scurt rezumat, testul nostru a aratat ca poti trimite cu adevarat sms gratuit in toate retelele, daca foloseste siteul smsgratis.ws, si poti trimite fara probleme sms-uri catre Orange si Vodafone daca folosesti mesajgratuit.ro si oye.ro.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: mesaje, revelion, site
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii