A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760121.1092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

MAQUI, fructul-minune. Ati auzit de el?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2014, ora 17:08

MAQUI, fructul-minune. Ati auzit de el?

Articol de Madalina Irimia

Fructele Maqui nu mai sunt de mult un secret pentru cei preocupati de sanatatea lor. Ele sunt laudate peste tot ca fiind noul super-aliment din magazine, si nu fara motive. Venite tocmai din insulele Pacificului de Sud, aceste mici fructe de padure au efecte miraculoase asupra bunastarii organismului, iar puterea lor de vindecare vine de la trasatura lor distinctiva: culoarea de un negru-albastrui intens.

Acest remediu natural vechi de cateva secole provine de la arbustul tropical Aristotelia Chilensis si este folosit de generatii de catre localnici pentru a se feri de bolile care il napastuiesc pe omul modern. Ce il face atat de special? Maqui e plin de antioxidanti puternici si de compusi antiinflamatori (antocianine – care confera fructelor pigmentul lor mov – si delfinidina). Aceste substante active din fructele Maqui neutralizeaza efectele radicalilor liberi, incetinesc imbatranirea pielii, protejeaza impotriva cancerului si a bolilor de inima si ajuta organismul sa elimine kilogramele in plus.

Beneficiile uimitoare pentru sanatate ale fructelor Maqui:

1. Pline de antioxidanti

Potrivit specialistilor, Maqui contin cea mai mare concentratie de antioxidanti dintre toate fructele de padure, de doua ori mai mare decat fructele Acai. Cel mai important compus din Maqui sunt antocianinele, vestite pentru valoare lor antioxidanta. Acestea au multiple proprietati benefice pentru organism: lupta impotriva radicalilor liberi, mentin tineretea si elasticitatea pielii, intarzie procesul de imbatranire la nivel celular si promoveaza sanatatea creierului.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro.

Foto: medicineroom.net

     
Tag-uri: fruct, sanatate, beneficii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii