ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-12-2012, ora 04:47

MAI: Serviciile de evidenta a populatiei vor lucra si in ziua alegerilor

Articol de Madalina Irimia

Serviciile de evidenta a populatiei din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor vor avea saptamana viitoare program cu publicul prelungit si vor lucra si in ziua alegerilor pe 9 decembrie pentru ca persoanele care nu detin documente de identitate valabile sa le poata obtine, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog.

"Serviciile de evidenta a persoanelor vor asigura, in saptamana premergatoare alegerilor, program extins de lucru cu publicul, inclusiv in zilele de sambata 8 decembrie si duminica 9 decembrie, in ziua alegerilor", a declarat purtatorul de cuvant al MAI.

MAI, prin Directia de evidenta a persoanelor si administrarea bazelor de date, a dispus o serie masuri prin care sa faciliteze obtinerea actelor de identitate de catre persoanele care nu detin documente valabile.

"De saptamana viitoare, serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor vor intensifica deplasarile cu urna mobila si aparatele foto digitale din dotare in localitatile aflate la distantele mari fata de sediu, pentru preluarea imaginilor si a cererilor pentru obtinerea documentelor de identitate", a mai precizat purtatorul de cuvant al MAI.

Potrivit reprezentantului MAI, in aceasta saptamana au fost confectionate stampilele cu mentiunea "Votat" si au fost tiparite buletinele de vot si timbrele autocolante.

Sursa: AGERPRES

Foto: mediafax.ro

     
Tag-uri: MAI, buletin, alegeri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii